Rok sa nam konci a zacina novy. Planoval som specialku na 2.1.2021 ale nedalo sa to dotiahnut pre rozne priciny, takze doslo k odkladu. Namiesto toho by som chcel odletiet relax novorocny polet pri pivku ci vinku ci rume v rovnakom termine 2.1.2021 s temou Cvicne strelby Avii S-199. Skusil by som mapu CSSR od Linxa.
Datum akcie 2.1.2021
Cas: 20:00
Dlzka akcie: do 3h sme vybaveni
Verzia hry: HSFX 7.0.3
Modpack: https://drive.goo...sp=sharing
Uz frci treningovy Server IP: 185.91.116.113:21018
Heslo: strelby
TS3 Orel server IP: 185.91.116.113:9987
Psw: War_2013_22
Casovym ramcom velmi volne zamyslaneho novorocneho poletu budu pohnute 50te roky 20. storocia. Konkretny datum som zvolil 30.6.1950. Patrime k zanikajucemu Leteckemu pluku 9, ktory v maji vznikol z pre rezim ideovo zavadneho LP 7 "Invazniho". Sme dislokovani na letisku v Brne. Budeme okrem ineho vykonavat ostre strelby na pozemne ciele a to jak palubnymi zbranami, tak aj bombami. Na navigaciu mozme pouzit radiomajaky. Polet bude mat 3 fazy:
1. faza - nacvik vzdusneho boja, strielame fotogulometom (ale neviem ci ho avie mali; vlecny rukav sme zial online nerozchodili)
2. faza - ostre strelby a bombardovanie na strelnici nedaleko Malaciek
3. faza - prelet strojov do Plzne
Viac podrobnosti na briefingu pred akciou.
Ak mate zaujem letiet, odporucam sa pripojit na server a dat si navigacny let, trochu sa zoznamit s Aviou a krajinou, vyzkusat radionavigaciu (v principe velmi jednoduchu).
Letecky pluk 9, letka 1 (IV-xx je osobny skin aky si pilot na polet vyberie, skiny su v modpacku)